Spis og drik

Slagter Lars

Slagter Lars

Sidste år vandt Slagter Lars guld i fire kategorier ved den såkaldte’Grand Bailliage’-konkurrence i Holland. Men det er de lokale frederiksbergkunder, der betyder mest.

Helges Ost

Helges Ost

Igennem det meste af det 20. århundrede der blevet fremstillet oste i kælderen under Værnedamsvej nr. 9. Selv om produktionen for længst er nedlagt, holder Helges Ost traditionen i hævd med et sandt mekka for alle madelskere.

Oliviers & Co

Oliviers & Co

Specialbutik med verdensklasse ekstra jomfru olivenolier, trøffelprodukter, balsamico, eddiker og andre udsøgte delikatesser på hylden.

Restaurant Mêlée

Restaurant Mêlée

Vi serverer bistromad med kant og personlighed ud fra et fransk forbillede, hvor det er naturligt at spise tre-fire enkle, veltillavede retter af sæsonens bedste råvarer, for at få en fuldendt madoplevelse.

Vinstue 90

Vinstue 90

Vinstue 90 blev indviet i 1916. Udsmykningen er fra 1920’erne og interiøret består blandt andet af gamle lædermøbler. Den har bibeholdt den gamle stil, og derfor er den indrettet uden jukebox og musikanlæg.

Skänk

Skänk

Vores drøm er at tilbyde gode oplevelser til voksne mennesker i hyggelige omgivelser.
Hos os kan du nyde dansk specialøl, vine fra hele verden samt tapasbrædder af højeste kvalitet.

Frankies Pizza

Frankies Pizza

Frankies Frederiksberg er den største i Frankies familien. Med plads til over 100 mennesker indenfor, og lige så mange udenfor, er der lagt up til buzzing vibes, når der er tryk på.