Foto: Marc Skafte-Vaabengaard

Take Away på Frederiksberg

Udforsk de mange lækre retter, der tilbydes som take away.

Uanset om du er på vej til en tur i parken, ønsker at nyde maden på dit hotelværelse eller er på farten, er take away-mulighederne på Frederiksberg designet til at tilfredsstille alle smagsløg

Skatkiste af taka away muligheder

Når du besøger Frederiksberg, kan du nyde en skatkiste af take away-muligheder, der bringer den lokale smag til dig, uanset hvor du er i byen. Her er nogle af de lækre valg, du kan udforske:

Take away

Take away-verdenen er fyldt med  forskellige kulturer og madtraditioner og indeholder smagsoplevelser fra hele verden. Vi anbefaler nogle her.

Nordisk Falafel →

Nordisk Falafel er et vegetarisk/vegansk madkoncept, udført efter traditionelle opskrifter med en nordisk twist. Hos os får du sprøde frisklavede falafler, cremet hummus og forskellige lækre salater, alt sammen noget du kan se på vores menukort.

 

Frederiksberg Smørrebrød

Hos os serverer vi klassisk dansk højtbelagt smørrebrød på Frederiksberg. Vores højtbelagte byder på mange forskellige, så man vil med sikkerhed finde et stykke, der smager en. Skal du smage vores smørrebrød på Frederiksberg, kan du eksempelvis hente mad fra os til frokost – vi er det perfekte bud på at nyde en god frokost med venner, familie, alene eller med en forretningsforbindelse.

Pizza selvfølgelig

Hvem har ikke lyst til en lækker sprød pizza direkte til hjemmet.

Otto Pizza →

En Kulinarisk Oplevelse på Frederiksberg
Velkommen til Otto Pizza, en ægte perle på Godthåbsvej i hjertet af Frederiksberg. Dette hyggelige pizzeria er et must-visit for både lokale og turister, der søger autentiske og lækre pizzaoplevelser.

Pizzicato →

Italiensk passion og godt håndværk.
Vi har måske ikke alt, men vi laver alt med stor passion. Vi sætter en ære i at lave et godt håndværk.

Frankies Pizza

På Frankies går vi all in. På indretning, farver, musikken (og hvor høj den er). Præcis som vi også gør med pizzaerne. Vi er nørder – and proud of it.

Søger du steder i et bestemt område?

Mangler du at finde et spisested tæt på din lokation? På Frederiksberg ligger der 8 hovedgader som har hver sit særpræg, når det kommer til mad og drikke.

Allégade | Pile Allé

- Boheme gaden

Gammel Kongevej

- Hovedgaden

Falkoner Alle

- Baker Street

FRB.C

- Shopping

Frederiksberg Alle

- Kongens Vej

Godthåbsvej

- Lille Korsbæk

H.C. Ørsteds Vej

-Landsbygaden

Peter Bangs Vej

- Lokalt håndværk

Smallegade

- Kgl. porcelænsfabrik

Værnedamsvej

-Det lille Paris

Frederiksberg hovedgader

Mad og dryk til alle lejligheder

Mere inspiration til god mad og dryk.

Granola Photo: Viggo Lundberg

Cafe og morgenmad →

Men først kaffe. Denne sætning er kendt i hele verden. Hvis du leder efter et sted, hvor du kan forkæle dine smagsløg med en skøn cappuccino og en lækker kage, så er Frederiksberg det rigtige sted.

Scendic Hotel vinbar Photo: WOCO

Vin og ølbarer →

Uanset om du er til vinens subtile nuancer eller øllets robuste smag, er vin- og ølbarer en skatkiste af kulturelle og kulinariske oplevelser. De er perfekte til at dele gode øjeblikke med venner, udforske nye smagsoplevelser og skabe minder, der varer livet ud.

Melee Photo:Simon Bang 

Gourmet restauranter →

København er Nordens gastronomiske hovedstad.På Frederiksberg kan du finde restauranter med udmærkelse af både Michelinstjerne og lillesøsteren Bib Gourman, hvor kvalietsmaden serveres til lidt mere overkommelige priser.

Smørrebrød Photo:Marc Skafte-Vaabengaard

Smørrebrød →

Måske kan man stadig kalde smørrebrød for en nationalret, selv om de åbne madder – på såvel rugbrød som franskbrød – en periode så sig udfordret af den lukkede sandwich, som er lettere at spise gående. Men der er en ny opblomstring i disse år og på Frederiksberg finder du gode steder. 

Ipsen og Co Photo: WOCO

God mad til alle budgetter på Frederiksberg →

På Frederiksberg kan du smage på hele verden og du finder steder på alle budgetter. Vi guider dig til nogle gode her. 

Restaurantguide

Søg i restauranter på Frederiksberg