Foto: GOODSANDWOOD, 3 Falke

Dansk design

Uanset om det er de ikoniske designklassikere eller de nyeste kreationer, vil du opleve den autentiske dansk designoplevelse på Frederiksberg.

Tidløse skønhed og enkelhed

Frederiksberg er en bydel, der er dybt forankret i dansk designarv. Her finder du en blanding af elegance og funktionalitet og gaderne er prydet med smukke eksempler på møbler, belysning og indretning, der afspejler den tidløse skønhed og enkelhed, som Danmark er kendt for

Me and Jake - festkjoler

3Falke →

Efter mere end 20 år i møbelbranchen, både i udlandet og herhjemme, købte Ole Faarup 3 Falke Møbler i 1978. Det har siden været Ole Faarups mål at skabe et “indretningshus”, hvor kunderne, ud over et stort udvalg af det bedste i dansk og europæisk design, også får en oplevelse.
Hos 3 Falke Møbler oplever man atmosfæren i vekslende miljøer, hvor man mikser og matcher gammelt og nyt. De seneste nyheder fra de internationale messer og de klassiske danske møbler. På grund af Ole Faarups store interesse for moderne kunst, og som formand for Det Danske Kunstsamlerselskab, bliver de moderne møbler også suppleret med fremragende nutidskunst af danske og internationale kunstnere.

Me and Jake - festkjoler

Royal Copenhagen →

Den kgl. Porcelænsfabrik var centralt placeret i byens hjerte. Porcelænsfabrikken er i dag omdannet til moderne boliger og hjemsted for Copenhagen Business School.
Der kan stadig købes kongelig porcelæn ved den gamle fabrik ved Søndre Fasanvej, hvor Royal Copenhagen har sin Outlet butik.

 

Me and Jake - festkjoler

Georg Jensen →

Med en historie, der strækker sig over mere end 100 år, repræsenter Georg Jensen unik håndværksmæssig kvalitet og tidløst æstetisk design, som spænder fra korpus til ure, smykker og produkter til hjemmet.
Georg Jensens egen filosofi var at skabe demokratisk design med både funktionalitet og skønhed. Hans håndværksmæssige dygtighed og kunstneriske talent, kombineret med hans evne til at identificere og støtte designtalenter, var det grundlag, som han byggede virksomheden Georg Jensen på i København i 1904.

 

Me and Jake - festkjoler

Bang & Olufsen →

Bang & Olufsen (B&O) er en dansk elektronikvirksomhed, der er internationalt kendt for sine designikoner og exceptionel lyd- og billedkvalitet. I dag er Bang & Olufsen a/s kendt over hele verden for sine eksklusive tv, musiksystemer og højttalere – produkter, der forener teknologisk raffinement, emotionel attraktion og fremragende design.

 

Me and Jake - festkjoler

Goods & Wood →

Goods & Wood er en interiørbutik og består af Peter Rose og Christine Hagn-Meincke. Peter har tidligere drevet Woodliving, hvor han sammen med sin søn Jeppe byggede møbler i genbrugstræ. Firmaet solgte de for nogle år tilbage for at skrue ned for tempoet. Det har dog vist sig, at det stadig kribler i fingrene, hvorfor nye og andre produkter i genbrugstræ nu tager form. I butikken har vi samlet smukke ting til din bolig i et mix af Peters egne ting i træ samt ting og sager, som vi har fundet hos leverandører i Skandinavien og Europa.

 

Me and Jake - festkjoler

Fick →

Her har vi fokus på møbler og indretning med kant, kulør og humor
. Fick-Co univers er stilsikker stemning og miljø skabt i et skævt og vellykket mix af de bedste danske og internationale mærker samt Fick´s eget design. Fick-Co skiller sig ud fra andre boligbutikker. Vi tager udgangspunkt i tidens tendenser, som vi gerne bløder op. Det skal være nemt at mixe det ind i den individuelle stil, uanset om man er klassisk skandinavisk eller fransk boheme.

 

Flere ting at udforske på Frederiksberg

Der findes megen skønhed på Frederiksberg. Gå på opdagelse.

Soulland Photo:Martin Auchenberg

Fashion highlights →

På Frederiksberg er fashion highlights snarere, tidløst design end fast fashion. Her emmer de små butikker af udsøgte designs og kvalitetsvarer med personlig kant.

Løfberg & Noack Foto:Marc Skafte-Vaabengaard

Specielbutikker

Deliatesser, håndværk, kunst, design, retro

Kommer snart

Betty Nansens Teater Photo:Mellanie Gandø

Kunst og kultur →

Som perler på en snor: Derfor er Frederiksberg Københavns kulturmekka

Frederiksberg har altid været synonymt med kultur. Lige fra de ikoniske teatre til de mest overraskende kunstoplevelser – der venter altid en ny kulturel oplevelse lige rundt om hjørnet.

Frederiksberg Havel Photo:Daniel Rasmussen

De grønne oaser → 

En grøn oase af zen: Find din indre ro i hjertet af Frederiksberg

Frederiksberg er et af de mest rolige og afslappede områder i København. Her er der masser af parker, grønne områder og pladser – det er simpelthen det perfekte sted at sætte tempoet ned og nyde et øjebliks ro.