Foto:Simon Bang. Giuseppe Liverino

At spise og drikke på Frederiksberg

En kulinarisk tur rundt i verden på Frederiksberg

Fra Michelin-restauranter til bagerier i verdensklasse og toscanske spisesteder – på Frederiksberg kan du smage på hele verden.

Spis som en lokal

På Frederiksberg kan du både nyde en lækker morgenmad, frokost, middag og fantastiske drinks. Og det bedste af det hele? De ligger alle i nærheden af hinanden. Så du kan bruge mindre tid i trafikken og mere tid på spiseoplevelser.

Photo: Simon Bang

God mad til alle budgetter på Frederiksberg →

At nyde lækker mad på Frederiksberg behøver ikke nødvendigvis at tømme din pung. Selvom området er kendt for sine eksklusive spisesteder, er der stadig mange muligheder for at få en velsmagende og tilfredsstillende måltid til en rimelig pris.

Photo: Marc Skafte-Vaabengaard 

Smørrebrød →

Højtbelagt smørrebrød er en dansk tradition, som kan dateres helt tilbage til 1880’erne.  Der er en ny opblomstring i disse år, hvor ambitiøse nyfortolkninger og udvikling blandt dygtige kokke gør det til en spændende madoplevelse – og en sand nydelse, at sætte sig ved et veldækket bord og nyde smørrebrød med kniv og gaffel.

Melee Photo:Simon Bang 

Gourmet restauranter →

København er Nordens gastronomiske hovedstad. På Frederiksberg kan du finde restauranter med udmærkelse af både Michelinstjerne og lillesøsteren Bib Gourman, hvor kvalietsmaden serveres til lidt mere overkommelige priser.

Inspiration til spisning efter område

Mangler du at finde et spisested tæt på din lokation? På Frederiksberg ligger der 8 hovedgader som har hver sit særpræg, når det kommer til mad og drikke.

Allégade | Pile Allé

- Boheme gaden

Gammel Kongevej

- Hovedgaden

Falkoner Alle

- Baker Street

FRB.C

- Shopping

Frederiksberg Alle

- Kongens Vej

Godthåbsvej

- Lille Korsbæk

H.C. Ørsteds Vej

-Landsbygaden

Peter Bangs Vej

- Lokalt håndværk

Smallegade

- Kgl. porcelænsfabrik

Værnedamsvej

-Det lille Paris

Frederiksberg hovedgader

Take-away, cafeer og vinbarer på Frederiksberg

Steder til tidligt om morgenen hvor det eneste du kan tænke på er en god kop kaffe. Og hvad med en drink til at starte eller slutte aftenen med?

Granola Photo: Viggo Lundberg

Cafeer og morgenmad →

Men først kaffe. Denne sætning er kendt i hele verden. Hvis du leder efter et sted, hvor du kan forkæle dine smagsløg med en skøn cappuccino og en lækker kage, så er Frederiksberg det rigtige sted.

Scendic Hotel vinbar Photo: WOCO

Vin og ølbarer →

Uanset om du er til vinens subtile nuancer eller øllets robuste smag, er vin- og ølbarer en skatkiste af kulturelle og kulinariske oplevelser. De er perfekte til at dele gode øjeblikke med venner, udforske nye smagsoplevelser og skabe minder, der varer livet ud.

Take-away Photo: adobe

Take-away →

Uanset om du er på vej til en tur i parken, ønsker at nyde maden på dit hotelværelse eller er på farten, er take away-mulighederne på Frederiksberg designet til at tilfredsstille alle smagsløg

Restaurantguide

Søg i restauranter på Frederiksberg