Foto: Simon Bang

Café og morgenmad

Men først kaffe. Denne sætning er kendt i hele verden. Hvis du leder efter et sted, hvor du kan forkæle dine smagsløg med en skøn cappuccino og en lækker kage, så er Frederiksberg det rigtige sted.

En Smagsoplevelse til Morgenmennesker

Start din dag på den bedst mulige måde ved at udforske Frederiksbergs livlige café- og morgenmadsscene. Her kan du finde en række hyggelige steder, der tilbyder alt fra klassisk morgenmad til trendy brunchretter. Uanset om du er på udkig efter en kop kaffe og en croissant eller en overdådig morgenbuffet, er der noget for enhver smag.

San Marco JUNIOR →

Maden på San Marco JUNIOR er både ukrukket og afslappet – men af høj kvalitet i en klassisk brasserie-tradition, som rummer et italiensk touch for at være tro mod deres ophav. Råvarerne er altid friske og sæsonaktuelle, og de skifter menukort hver 2. måned.

Hart Bageri →

Bageriet blev åbnet af Michelin-kok og medejer af Noma René Redzepi og Richard Hart i 2018. Siden da har utallige lokale og gæster stået i kø for at prøve bageriets fantastiske udvalg af kager og brød. Der er kun et par enkelte siddepladser udenfor, så du kan også vælge at nyde din kaffe og croissant på en hyggelig bænk eller park i nærheden. 

 

Sokkelund Café & Brasserie →

Hvis du gerne vil have den klassiske franske bistro-oplevelse, kan Sokkelund i Smallegade tilbyde et bredt udvalg af bistro-klassikere fra tidlig morgen til sen aften. Her kan du nyde en lækker espresso og sprøde croissanter i en hyggelig bistro-inspireret atmosfære, der minder om Paris.

Ipsen & Co →

Ipsen & Co. går op i god smag og har gjort en dyd ud af at indrette en café, hvor du får lyst til at hænge ud, som sad du hjemme i din egen dagligstue. De går ikke på kompromis med den gode smag, når det kommer til deres morgenmad, frokost, kaffe eller kage og de prioriterer økologiske råvarer højt.

Cafe OHA →

Café OHA betragter det som en klog prioritet at gå økologisk, servere fuldkornsfødevarer og primært plantebaserede retter. Dette er ikke bare et koncept for OHA, det er en virkelighed og en livsstil! 

Den goe kaffebar →

Uanset om du foretrækker espresso, latte, sort filterkaffe, en dampende varm kop the eller friskpresset juice, kan du få det her. Og hver dag kan du købe morgenmad, go’e boller, rugpaninier, dejlige mellemmader, salater, kager og andet godt. 

Søger du steder i et bestemt område?

Mangler du at finde et spisested tæt på din lokation? På Frederiksberg ligger der 8 hovedgader som har hver sit særpræg, når det kommer til mad og drikke.

Allégade | Pile Allé

- Boheme gaden

Gammel Kongevej

- Hovedgaden

Falkoner Alle

- Baker Street

FRB.C

- Shopping

Frederiksberg Alle

- Kongens Vej

Godthåbsvej

- Lille Korsbæk

H.C. Ørsteds Vej

-Landsbygaden

Peter Bangs Vej

- Lokalt håndværk

Smallegade

- Kgl. porcelænsfabrik

Værnedamsvej

-Det lille Paris

Frederiksberg hovedgader

Mad og drikke til alle lejligheder

Mere inspiration til god mad og drikke.

Scendic Hotel vinbar Photo: WOCO

Vin og ølbarer →

Uanset om du er til vinens subtile nuancer eller øllets robuste smag, er vin- og ølbarer en skatkiste af kulturelle og kulinariske oplevelser. De er perfekte til at dele gode øjeblikke med venner, udforske nye smagsoplevelser og skabe minder, der varer livet ud.

Melee Photo:Simon Bang 

Gourmet restauranter →

København er Nordens gastronomiske hovedstad. På Frederiksberg kan du finde restauranter med udmærkelse af både Michelinstjerne og lillesøsteren Bib Gourman, hvor kvalitetsmaden serveres til lidt mere overkommelige priser.

Smørrebrød Photo:Marc Skafte-Vaabengaard

Smørrebrød →

Måske kan man stadig kalde smørrebrød for en nationalret, selv om de åbne madder – på såvel rugbrød som franskbrød – en periode så sig udfordret af den lukkede sandwich, som er lettere at spise gående. Men der er en ny opblomstring i disse år og på Frederiksberg finder du gode steder.

Ipsen og Co Photo: WOCO

God mad til alle budgetter på Frederiksberg →

På Frederiksberg kan du smage på hele verden og du finder steder på alle budgetter. Vi guider dig til nogle gode her. 

Restaurantguide

Søg i restauranter på Frederiksberg