Foto: Martin Auchenberg

Frederiksberg Mode

Fashion Highlights

På Frederiksberg er fashion highlights snarere, tidløst design end fast fashion. Her emmer de små butikker af udsøgte designs og kvalitetsvarer med personlig kant.

Frederiksberg-lækkert

På Frederiksberg møder man ofte designeren selv i butikken, og helt sikkert få den personlige betjening af en der kan guide i butikkens udvalg og give den gode service. ”Frederiksberg-lækkert” er på tøj siden tæt på ”Pariser-chikt”.  Vi har valgt nogle her som vi anbefaler besøg hos.

Mest for kvinder

Me and Jake - festkjoler

ME AND JAKE →

ME AND JAKE har siden 1991 med stor succes syet og solgt kropsnære festkjoler og cocktailkjoler i eget design fra butikken ved FORUM på Frederiksberg.

 

Me and Jake - festkjoler

Viola Sky →

50-ernes lyserøde pinup-univers, feminin boheme livstil og fine støvede pastelfarver er en tilbagevendende inspirationskilde og signatur.

 

Me and Jake - festkjoler

Noe →

NOE er en multibrand forretning placeret midt på Gammel Kongevej. Find butikkens store flotte vinduer overfor den skønne gamle kinesiske te handel. Butikken har åbent mandag til lørdag, men er altid til rådighed på Facebook og Instagram.

 

Me and Jake - festkjoler

Lacour Lilholm

Efter mange års erfaring inden for den redaktionelle side af modebranchen var ejerens mål at skabe et skattekammer med nøje udvalgte mærker, som ikke var eksponeret på hvert gadehjørne. Dette skulle inkludere små, fine og superdygtige designere uden en specifik målgruppe, hvis berettigelse er at henvende sig til kvinder, der gerne vil adskille sig fra mængden. 

 

Me and Jake - festkjoler

Crazy company

Crazy company er en tøjbutik med personlighed, farver og kant. Tøjbutikkens koncept er at have de specielle ting, som man ikke finder på hvert et gadehjørne. Bredt uvalg og der er noget til enhver smag.

 

Me and Jake - festkjoler

Kokoon

Det danske mærke Kokoon er forankret i tidløse silhuetter i luksuriøse silkekvaliteter.

Kollektionerne designes ud fra et ønske om at skabe langtidsholdbart tøj i kompromisløse kvaliteter til en bæredygtig garderobe, frem for at følge kortsigtede trends. Du kan se hele Kokoons kollektion i de smukke lokaler på Gl.Kongevej i hjertet af Frederiksberg.

 

Me and Jake - festkjoler

Vivi-ji →

Vivi-ji tilstræber altid at give en god og personlig rådgivning i valg af tøj, stil og pasform, – også selv om du handler i netbutikken. Vi har tøj i størrelser fra 34 til 48. I butikken på Frederiksberg kan du bestille tid til en gratis personlig vejledning af en stylist

 

Me and Jake - festkjoler

Kaysen Couture

At få din kjoledrøm til at gå i opfyldelse hos Kaysen Couture starter med et ganske uforpligtende møde. Her taler vi om hvilken form for couture, du har i tankerne, kigger på inspiration, taler om detaljer, materialer og tegner evt. en skitse af idéen.

 

Vintage butikker

Me and Jake - festkjoler

I Blame Lulu →

Hos IBlameLulu ønsker vi at tilbyde vores kunder et selekteret udvalg af velholdte og tidsløse designs, der til trods for tidligere at have været en del af en andens garderobe, fortsat har mange gode brugsår tilbage. Vi tror på kvalitet og cirkulær økonomi, som et modsvar på fast fashion.

 

Me and Jake - festkjoler

2ND RAG

Charlotte fra 2ND RAG hjælper med at finde nye ejere til dit gamle tøj, hvis vi altså taler high-end designer tøj i god stand. Er tøjet ikke solgt indenfor 2-3 måneder vil ejeren få det tilbage, hvilket sikrer et konstant flow af nye varer.

 

Me and Jake - festkjoler

Kabomani

Ryd ud i klædeskabet og sæt dit tøj til salg hos Kabomani! Du sætter selv prisen, og alle varer kan købes både i forretningen og online. Kom forbi butikken og få din første plads gratis – det søde personale hjælper og vejleder dig hele vejen!

 

Me and Jake - festkjoler

Racks Copenhagen →

Hos Racks Copenhagen kan du nemt sælge ud af de ting i din garderobe du ikke får brugt. Det er meget simpelt – Book en reol, opret dine prismærker, print dem i butikken, mærk de ting du vil sælge og fyld dem i din reol. Så sørger vi for salget. Samtidigt kan du holde øje med dit salg hjemmefra.

Me and Jake - festkjoler

First class Second Hand →

First Class Second Hand sælger brugt designertøj som er nøje udvalgt, og som udgangspunkt til under halv pris af den oprindelige. Meget af tøjet er næsten nyt – ofte fejlkøb, og altid i fin og ren stand. Du kan også finde tasker, sko, bælter, solbriller, tørklæder og smykker fra såvel danske som internationale designere.

Me and Jake - festkjoler

Tootsie→

Stylisten Pernille Holm, står bag vintagebutikken Tootsie (@tootsiecph) i Tullinsgade. Hun kan bedst lide ting, der har haft et liv og er vild med dyreprint.

Mest for mænd

Me and Jake - festkjoler

Garodkin→

Garodkin  tilbyder en interessant blanding af skræddersyning, luksuriøst fritidstøj og sko, alt sammen kvalificeret til den kræsne herre, der søger moderne klassikere af højeste kvalitet.

Me and Jake - festkjoler

Peter Undén herreskrædderi→

I Herreskrædderiet har der i hele forretningens levetid været et samarbejde med den velrennomerede franske klædefabrik Dormeuil, som væver metervarer af højeste kvalitet.

Me and Jake - festkjoler

Samsøe Samsøe→

With a nod to its heritage Samsøe Samsøe is defined by a wearable aesthetic that combines the utilitarian energy of Copenhagen street style with a quintessentially Scandinavian spirit.

Me and Jake - festkjoler

HGBB STUDIO→

We intend to create diverse ready to wear clothes, that differs from the path of being simply visual and one-dimensional. We strive to create clothes that break away from only the “visual expression” of the already established brands.

Me and Jake - festkjoler

Kaufmann →

Vi vil gerne påtage os ekspertrollen og formidle den viden vi besidder om tøj til mænd. Det er en ekspertviden, som bygger på mere end 100 års erfaring. Derfor er vi i stand til at give dig den bedste service og vejledning inden for klassisk og moderigtigt herretøj.

Vores favorit shoppinggader

Hvor skal du begynde? Der er rigtig mange måder at komme ind på Frederiksberg på. Bogstaveligt talt

Photo: Simon Bang

Gammel Kongevej →

– Hovedgaden på Frederiksberg

Gammel Kongevej er Danmarks længste sammenhængende handelsstrøg under åben himmel. Her handler du med ejeren og møder de lokale. Her finder man en lang perlerække af butikker, restauranter og cafeer, dør om dør, indlejret i de smukt ornamenterede huse.

Foto: Simon Bang

Værnedamsvej →

– Det lille Paris

Hvis du kommer fra centrum, vil du helt sikkert dumpe ind på Værnedamsvej, også kendt som “Mini-Paris”. Og det er der en god grund til. Gaden er af det globale magasin Time Out blevet kåret som verdens femte mest cool gade i verden

Photo: Den lille Franske

Godthåbsvej →

– Lille Korsbæk

Godthåbsvej er opkaldt efter gården ”Store Godthåb” fra 1768, hvor selskabslokalet ’Stalden’ findes i dag. Handelsstrøget Godthåbsvej er kendt for, at det grønne og bæredygtighed sættes meget meget højt.

Photo: Frederiksberg Erhverv

Falkoner Alle →

– Baker street

Langs den 1 km lange gade findes flere tele tech butikker, samt tøj, designbutikker og lækker chokolade m.m.. Her ligger også et af landets største shoppingcentre, FRB C.

Shopping guide

De bedste shopping oplevelser