Foto: Niels Nygaard Photography og Visit Frederiksberg

Peter Bangs Vej

– Lokalt håndværk

Peter Bangs vej har længe været en vigtig indfaldsvej til Frederiksberg. Den strækker sig fra Damhussøen ind til Nordre Fasanvej, hvor gaden bliver til Smallegade.

En ægte handelsgade med lidt af det hele

Peter Bangs Alle, en livlig og charmerende gade på Frederiksberg, byder på en skøn blanding af butikker og spisesteder, der vil glæde enhver besøgende:

Guld og Grønne Skove Foto: Guld og Grønne Skove

Signatur butikker på Peter Bangs vej

Guld og Grønne Skove: Dette kunst- og smykkegalleri er det perfekte sted at finde unikke smykker og kunstværker som en påmindelse om din rejse til Frederiksberg.
Brix Brocante: Gå på opdagelse i skatkisten af antikviteter og vintagefund i denne hyggelige butik. Her kan du finde alt fra klassiske møbler til originale dekorationer.
Slagter Lund: Smag på de lækre kød- og charcuterivarer hos Slagter Lund. Prøv lokale delikatesser og traditionelle danske retter.
Osteforretningen: er en butik som ostekendere kommer langvejs fra for at handle i. Et meget stort udvalg af oste af alle slags, pølser og tilbehør af høj kvalitet.

Vintage coffee Foto: Top-Rated.Online

Spis og drik på Peter Bangs vej

Ved Sløjfen torv er der en fin lille plads med springvand, som om sommeren er et yndet vandplaskested for børn, med udendørs servering til de kaffetørstige på cafeen Vintage coffee. Lige ved siden af finder du en restaurant med smørrebrød og andre gode, gammeldags, traditionelle danske specialiteter i Cafe Lindevang. Lige bag ved pladsen er der indgang til Lindevangsparken, med plads til boldspil eller en lur på græsplænen.
Lad dine smagsløg forkæles med friskbagt brød og lækre kager fra Ard Bageri. Deres håndværk er en sand fornøjelse.

KB Hallen Foto: Niels Nygaard Photography

Det kan man opleve på Peter Bangs vej

K.B. Hallen på Peter Bangsvej, er en multiarena, hvor der afholdes koncerter med plads til 4.500 personer. Den er nyopført og indviet i 2018 efter den gamle K.B. hal brændte i 2011. Oprindeligt var K.B. Hallen hjemsted for Kjøbenhavns Boldklub – som i dag hedder FCK – og klubben træner på banerne bag hallen. K B Hallen har som koncertsted lagt rammerne for mange ikoniske koncerter i Danmark – størst og mest kendt er besøget af Beatles i 1964.
”Dobbeltmordet på Peter Bangsvej”. Den overskrift har mange hørt, og den refererer til mordet i 1948, af Vilhelm Jakobsen og hustru i nr. 47, 3. th. Mordene blev aldrig opklaret, og der gisnes om, hvorvidt det måske var iscenesat af efterretningstjenesten?
Den berømte skuespillerinde Asta Nielsen, der var en af verdens største stumfilmsstjerne, boede fra 1936 til sin død i 1972 på Peter Bangsvej
Tæt på Smallegade ligger Diakonissestiftelsen, som på et folkekirkeligt grundlag udøver omsorg for både, børn, syge og ældre. På adressen her findes et hospice.

De andre hovedgader på Frederiksberg

På Frederiksberg ligger der 8 hovedgader som har hver sit særpræg. Gå på opdagelse.

Allégade | Pile Allé

- Boheme gaden

Gammel Kongevej

- Hovedgaden

Falkoner Alle

- Baker Street

FRB.C

- Shopping

Frederiksberg Alle

- Kongens Vej

Godthåbsvej

- Lille Korsbæk

H.C. Ørsteds Vej

-Landsbygaden

Peter Bangs Vej

- Lokalt håndværk

Smallegade

- Kgl. porcelænsfabrik

Værnedamsvej

-Det lille Paris

Frederiksberg hovedgader

Find en liste over udvalgte spisesteder og butikker på

Gå på opdagelse her på siden, og ude i virkeligheden. Vi har de fleste med her.