Foto: Mellanie Gandø

Gourmet restauranter

Michelin og Bib gourmand

Frederiksberg byder på en række eksklusive gourmetrestauranter, der er skræddersyet til dem, der søger en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige.

Kulinariske Højdepunkter

Her finder du eksklusive spisesteder der kombinerer fin madkunst, kreativitet og førsteklasses service for at skabe uforglemmelige måltider.

Formel →

Frederiksberg har selvfølgelig også sin egen Michelin-restaurant. Går du en tur op ad Vesterbrogade, finder du Formel B. I næsten to årtier har restauranten været en af de gastronomiske grundpiller på den danske restaurantscene.

 

Restaurant Melee →

Melee serverer bistromad med kant og personlighed ud fra et fransk forbillede, hvor det er naturligt at spise tre-fire enkle, veltillavede retter af sæsonens bedste råvarer for at få en fuldendt madoplevelse.

Restaurant Frederiks Have→

Vi stræber efter at danne hyggelige rammer for vores gæster. Vi er en mindre, intim restaurant, der med vores erfarne kokke og kompetente tjenere kan give dig og dine gæster en god restaurantoplevelse. 

Søger du steder i et bestemt område?

Mangler du at finde et spisested tæt på din lokation? På Frederiksberg ligger der 8 hovedgader som har hver sit særpræg, når det kommer til mad og drikke.

Allégade | Pile Allé

- Boheme gaden

Gammel Kongevej

- Hovedgaden

Falkoner Alle

- Baker Street

FRB.C

- Shopping

Frederiksberg Alle

- Kongens Vej

Godthåbsvej

- Lille Korsbæk

H.C. Ørsteds Vej

-Landsbygaden

Peter Bangs Vej

- Lokalt håndværk

Smallegade

- Kgl. porcelænsfabrik

Værnedamsvej

-Det lille Paris

Frederiksberg hovedgader

Mad og drikke til alle lejligheder

Mere inspiration til god mad og drikke.

Scandic Hotel vinbar Photo: WOCO

Vin og ølbarer →

Uanset om du er til vinens subtile nuancer eller øllets robuste smag, er vin- og ølbarer en skatkiste af kulturelle og kulinariske oplevelser. De er perfekte til at dele gode øjeblikke med venner, udforske nye smagsoplevelser og skabe minder, der varer livet ud.

Granola Photo: Viggo Lundberg

Cafe og morgenmad →

Men først kaffe. Denne sætning er kendt i hele verden. Hvis du leder efter et sted, hvor du kan forkæle dine smagsløg med en skøn cappuccino og en lækker kage, så er Frederiksberg det rigtige sted.

Smørrebrød Photo:Marc Skafte-Vaabengaard

Smørrebrød →

Måske kan man stadig kalde smørrebrød for en nationalret, selv om de åbne madder – på såvel rugbrød som franskbrød – en periode så sig udfordret af den lukkede sandwich, som er lettere at spise gående. Men der er en ny opblomstring i disse år og på Frederiksberg finder du gode steder.

Ipsen og Co Photo: WOCO

God mad til alle budgetter på Frederiksberg →

På Frederiksberg kan du smage på hele verden og du finder steder på alle budgetter. Vi guider dig til nogle gode her.

Restaurantguide

Søg i restauranter på Frederiksberg