Foto: Maria Sattrup, Marc Skafte-Vaabengaard

God mad på budget

At nyde lækker mad på Frederiksberg behøver ikke nødvendigvis at tømme din pung. Selvom området er kendt for sine eksklusive spisesteder, er der stadig mange muligheder for at få en velsmagende og tilfredsstillende måltid til en rimelig pris.

Velsmagende mad på budget på Frederiksberg

Der findes mange steder på Frederiksberg, der serverer lækre retter til rimelige priser. Disse steder tilbyder ofte et hyggeligt miljø, hvor du kan nyde din mad i afslappede omgivelser.

Me and Jake - festkjoler

Bouillion

Et parisisk inspireret spisested med god, ærlig mad til billige priser i smukke lokaler
På Bouillon er det muligt at få den fulde restaurantoplevelse med tre retter, vin i ballonglasset, dug på bordet og tjener i uniform – uden at blive flået.

Me and Jake - festkjoler

Granola

Både maden og indretningen henter inspiration fra den franske bistro. Her er der velsmagende mad på menuen og en uformel stemning i restauranten.

Me and Jake - festkjoler

Wafu Ramen →

Wafu Ramen ønsker at give dig en unik oplevelse, og skabe et sted hvor kvaliteten er i top, samt udtrykke vores kærlighed til Japanske køkken. Maden er baseret på gode råvarer og vi leverer altid god service og godt humør.

Me and Jake - festkjoler

Cafe kodan →

Cafe Kodan byder dig velkommen til en kulinarisk oplevelse, hvor lækker mad serveres med en venlig og imødekommende service. Cafe Kodan er en hyggelig café, der specialiserer sig i at tilberede retter, der er inspireret af det klassiske café-køkken.

Me and Jake - festkjoler

Mahalla →

I Mahalle bydes gæsterne på libanesiske retter lavet på råvarer håndplukket fra ind- og udland. Smagsoplevelsen sender dig på en sviptur til det eksotiske Mellemøsten og giver dig en oplevelse ud over det sædvanlige. Mahalle sælger primært vegansk og vegetarisk mad, som er lavet på den traditionelle libanesiske måde.

Søger du steder i et bestemt område?

På Frederiksberg ligger der 9 hovedgader som hver især har et særpræg og karakter når det kommer til mad og drikke.

Allégade | Pile Allé

- Boheme gaden

Gammel Kongevej

- Hovedgaden

Falkoner Alle

- Baker Street

FRB.C

- Shopping

Frederiksberg Alle

- Kongens Vej

Godthåbsvej

- Lille Korsbæk

H.C. Ørsteds Vej

-Landsbygaden

Peter Bangs Vej

- Lokalt håndværk

Smallegade

- Kgl. porcelænsfabrik

Værnedamsvej

-Det lille Paris

Frederiksberg hovedgader

Mad og dryk til alle lejligheder

Mere inspiration til god mad og dryk.

Scendic Hotel vinbar Photo: WOCO

Vin og ølbarer →

Uanset om du er til vinens subtile nuancer eller øllets robuste smag, er vin- og ølbarer en skatkiste af kulturelle og kulinariske oplevelser. De er perfekte til at dele gode øjeblikke med venner, udforske nye smagsoplevelser og skabe minder, der varer livet ud.

Granola Photo: Viggo Lundberg

Cafe og morgenmad →

Men først kaffe. Denne sætning er kendt i hele verden. Hvis du leder efter et sted, hvor du kan forkæle dine smagsløg med en skøn cappuccino og en lækker kage, så er Frederiksberg det rigtige sted.

Smørrebrød Photo:Marc Skafte-Vaabengaard

Smørrebrød →

Måske kan man stadig kalde smørrebrød for en nationalret, selv om de åbne madder – på såvel rugbrød som franskbrød – en periode så sig udfordret af den lukkede sandwich, som er lettere at spise gående. Men der er en ny opblomstring i disse år og på Frederiksberg finder du gode steder.

Melee Photo:Simon Bang 

Gourmet restauranter →

København er Nordens gastronomiske hovedstad.På Frederiksberg kan du finde restauranter med udmærkelse af både Michelinstjerne og lillesøsteren Bib Gourman, hvor kvalietsmaden serveres til lidt mere overkommelige priser.

Restaurantguide

Søg i restauranter på Frederiksberg