Foto: Giuseppe Liverino og Rasmus Flindt Pedersen

Find en spændende aktivitet på Frederiksberg

–Den grønne oase af zen

Frederiksberg er et sandt mekka af butikker, teatre og restauranter. Men det er også et af de mest rolige og afslappede områder i København. Find din indre ro i hjertet af Frederiksberg.

Bliv inspireret og oplev Frederiksbergs største attraktioner

Frederiksberg er blevet kaldt Københavns kulturmekka, den mest undervurderede destination, når det gælder shopping og en grøn oase af zen, hvor der er muligt at smage på hele verden.

Zoologisk have Photo:Morten Svane

Top attraktioner  →

Frederiksberg – den grønne by i byen

Frederiksberg er kendt som byens dejligste, grønneste og mest kulturelle kvarter med nogle af de bedste restauranter, parker, teatre og museer. Den er fuld af butikker, der er ejet af lokale, kaffebarer og konditorier i verdensklasse, moderne restauranter, tidløse teatre og fantastiske parker.

Betty Nansens Teater Photo:Mellanie Gandø

Kunst og kultur →

Som perler på en snor: Derfor er Frederiksberg Københavns kulturmekka

Frederiksberg har altid været synonymt med kultur. Lige fra de ikoniske teatre til de mest overraskende kunstoplevelser – der venter altid en ny kulturel oplevelse lige rundt om hjørnet.

Frederiksberg Havel Photo:Daniel Rasmussen

De grønne oaser → 

En grøn oase af zen: Find din indre ro i hjertet af Frederiksberg

Frederiksberg er et af de mest rolige og afslappede områder i København. Her er der masser af parker, grønne områder og pladser – det er simpelthen det perfekte sted at sætte tempoet ned og nyde et øjebliks ro.

Få insidertips fra en lokal til en dag fuld af spændende aktiviteter.

Få hjælp fra en lokal til at sammensætte en perfekt dag på Frederiksberg. Er du til kunst, natur, shopping, store madoplevelser, sport eller inspiration til en god aften, vi har nogle insidertips til dig her.

For kunst og kulturelskeren →

Forkælelses- og hyggedag på SU budget→

Løbetur -Frederiksbergruterne →

 

Mere inspiration til dit besøg på Frederiksberg

Søger du efter gode shoppingtips, en god kop cafe eller hjælp til en sjov dag på Frederiksberg – vi kan hjælpe med inspirationen.

 Photo:Mellanie Gandø

Shopping på Frederiksberg →

Frederiksberg er kendt for sine eksklusive butikker med lokale brands og et helt unikt udvalg af design, delikatesser og mode, hvor selv den mest kritiske forbruger vil kunne få opfyldt sine forventninger.

Les Trois Cochons Photo:Maria Sattrup

Natteliv →

Nattelivet på Frederiksberg spænder fra hyggelige vinbarer og traditionelle danske bodegaer til trendy cocktailbarer og livlige musiksteder. Her kan man nyde alt fra en afslappet aften med vennerne over et glas vin til en energisk nat på dansegulvet.

Frederiksberg hovedgader

Hovedgaderne – med hver sin karakter og tilbud →

En god måde for at opleve Frederiksberg på er at besøge og udforske nogle af hovedgaderne. Hver hovedgade har sin egen karakter, vibe og specielle tilbud og oplevelser.

Frederiksberg Have Photo:Mellanie Gandø

Aktiv på Frederiksberg →

Frederiksbergruterne

Frederiksberg Kommune, Frederiksberg Idræt (FIU), lokale idrætsforeninger og DGI Storkøbenhavn har lanceret tre inspirerende løberuter under navnet Frederiksbergruterne.
På de nye ruter kan du løbe om kap med vennerne eller bare nyde en gåtur i de skønne omgivelser i historiske og nye områder af byen.

Aktuelt på Frederiksberg

Hvad sker af kultur i byen

Få tips til forskellige kulturelle oplevelser på Frederiksberg. Der forgår noget hele tiden, vi tager dig ved hånden og anbefaler noget af det, som vi synes du skal kende til.