Løbeture

Frederiksbergruterne

De tre løberuter binder byen sammen, og tager dig forbi både byområder og grønne omgivelser. Find kortet her, inden du begiver dig af sted!

Frederiksbergruterne består af tre forskellige ruter på 3, 5 og 10 kilometer, og de er designet, så der er plads til både hold og individer med brede stier og behagelige underlag.

Men Frederiksbergruterne er mere end bare løberuter. Ruterne indeholder flere forskellige højdepunkter, seværdigheder og udfordringer. Her er der mulighed for styrketræning på de udendørs motionspladser, som ruterne snor sig forbi, samt udfordrende bakkeløb og sprint. Ruterne snor sig rundt i forskellige dele af kommunen, men særligt 10’eren giver mulighed for at udforske byen.

På Frederiksbergruterne er der både korte, medium og lange ture, og der er et spor til lige præcis dit behov, om du er til fast track, hill sprint eller zig-zag-løb.

Til de mere socialt orienterede er der opholdssteder og hashtags til sociale medier: Brug #Frederiksbergruterne, hvis du deler billeder på Facebook og Instagram.

Frederiksbergruterne

Frederiksberg Kommune, Frederiksberg Idræt (FIU), lokale idrætsforeninger og DGI Storkøbenhavn har lanceret tre inspirerende løberuter under navnet Frederiksbergruterne.

På de nye ruter kan du løbe om kap med vennerne eller bare nyde de skønne omgivelser i historiske og nye områder af byen.

Bliv en del af Frederiksbergs nye løbefællesskab!

Er du frisk på at løbe ture i byen sammen med andre?

Så kan du blive en del af “Løb på Frederiksberg”, byens nye løbefællesskab. Her er plads til alle, der gerne vil være en del af en fast gruppe, og som enten vil i gang med at løbe eller har løbet i mange år!

 

Kort over ruterne – lige til at printe ud

Her kan du finde et kort for både 3’eren, 5’eren og 10’eren samt et oversigtskort med alle tre ruter:
 

Find os og kontakt os her:

Besøg Facebook-gruppen Løb på Frederiksberg og se, hvad der sker løbende.

Løb på Frederiksberg-gruppen løber fast hver  tirsdag kl. 18.00-19.00.

Mødestedet er Norske Hus i Søndermarken, hvor man kan opbevare sine ting.

Udover Facebook-gruppen kan du kontakte fællesskabets tovholdere på loebpaafrederiksberg@gmail.com

Klik på lokationen for at se mødestedet

Det norske hus

Søger du flere anbefalinger?

Anbefaling fra en lokal til dagsture på Frederiksberg er et godt sted at starte for at finde frem til de mest spændende steder på Frederiksberg. Her flere anbefalede ruter.

For kunst og kulturelskeren →

Snus til guldalderstemningen af Bakkehuset, tag en lang gåtur i Frederiksberg flotteste parker og nyd udsigten ind til elefanternes arkitekttegnede hjem, få et tips til hvor du finder en fed specialbutik og anbefalinger til gode spisesteder.

Anbefalet af : Inge Faarborg, Dramaturg m.m.

Forkælelses og hygge dag på SU budget

Vi har sat sammen en dag fuld med sjov, hygge og luksus på et stramt SU-budget!

Anbefalet af :Freja Rudal Axilgård