Fotos: Daniel Rasmussen

Plan dit besøg

Det er meget nemt at komme rundt på hele Frederiksberg. Hop på metroen, tag bussen eller sving dig rundt på cyklen som er den hurtigste og mest praktiske måde at komme rundt på. Og med et bredt udvalg af hoteller og andre indkvarteringsmuligheder i alle prisklasser, er der noget for enhver smag.

Praktiske oplysninger for dig som besøger Frederiksberg

 Her har vi taget sammen information om transport, overnatningssteder og forskellige praktiske informationer.

Metro | Photo: Daniel Rasmussen

Kom rundt på Frederiksberg →

Metro, bussen, cyklen eller bilen

Udforsk området ved at vælge mellem metro, bus, cykel eller bil. Med praktiske transportmuligheder kan du nemt bevæge dig rundt og opdage alt, hvad Frederiksberg har at byde på.

Scandic Falkoner | Photo:WOCO

Overnatningssteder →

Lokale overnatningssteder i alle prisklasser

Uanset om du søger luksus eller budgetvenlige muligheder, har Frederiksberg et bredt udvalg af overnatningssteder. Fra hyggelige bed and breakfasts til elegante hoteller – der er noget for enhver rejsendes smag og budget.

Frederiksberg l Photo:WOCO

Praktiske informationer →

Valuta, sprog, told og moms, din sikkerhed o.fl. af praktisk karakter

Her finder ud forskellig praktiske oplysninger s.s. butikkers åbningstider, hvad du skal gøre i nødsituationer og hvordan bankerne fungerer.
Kommer snart

Inspiration til dit besøg på Frederiksberg

Søger du efter gode shoppingtips, en god kop cafe eller hjælp til en sjov dag på Frederiksberg – vi kan hjælpe med inspirationen.

 Photo:Mellanie Gandø

Shopping på Frederiksberg →

Frederiksberg er kendt for sine eksklusive butikker med lokale brands og et helt unikt udvalg af design, delikatesser og mode, hvor selv den mest kritiske forbruger vil kunne få opfyldt sine forventninger.

Les Trois Cochons Photo:Maria Sattrup

Natteliv →

Nattelivet på Frederiksberg spænder fra hyggelige vinbarer og traditionelle danske bodegaer til trendy cocktailbarer og livlige musiksteder. Her kan man nyde alt fra en afslappet aften med vennerne over et glas vin til en energisk nat på dansegulvet.

Frederiksberg hovedgader

Hovedgaderne – med hver sin karakter og tilbud →

En god måde for at opleve Frederiksberg på er at besøge og udforske nogle af hovedgaderne. Hver hovedgade har sin egen karakter, vibe og specielle tilbud og oplevelser.

Frederiksberg Have Photo:Mellanie Gandø

Aktiv på Frederiksberg →

Frederiksbergruterne

Frederiksberg Kommune, Frederiksberg Idræt (FIU), lokale idrætsforeninger og DGI Storkøbenhavn har lanceret tre inspirerende løberuter under navnet Frederiksbergruterne.
På de nye ruter kan du løbe om kap med vennerne eller bare nyde en gåtur i de skønne omgivelser i historiske og nye områder af byen.

Aktuelt på Frederiksberg

Hvad sker af kultur i byen

Få tips til forskellige kulturelle oplevelser på Frederiksberg. Der forgår noget hele tiden, vi tager dig ved hånden og anbefaler noget af det, som vi synes du skal kende til.