Foto: Marc Skafte-Vaabengaard

Smørrebrød

På Frederiksberg er smørrebrødet en vigtig del af den lokale madkultur. Her finder man restauranter og spisesteder, der er dedikeret til at servere smørrebrød i sin fineste form.

Kulinarisk tradition med dybe rødder i Danmark

Højtbelagt smørrebrød oplever i disse år en fornyet interesse og blomstrer på ny, takket være kreative fortolkninger og innovation fra dygtige kokke. Næste gang du besøger Frederiksberg, skal du huske at tage dig tid til at udforske det lokale smørrebrød, der ikke kun er en madoplevelse, men også en måde at forbinde med den rige kulturarv og gastronomiske arv på dette smukke sted.

På en restaurant

Det er en sand fornøjelse at sætte sig ved et velopdækket bord på Frederiksberg og nyde smørrebrød med kniv og gaffel.

Me and Jake - festkjoler

San Marco Junior 

Selvom de har italiensk ophav, elsker de det danske smørrebrød, derfor har de et stort udvalg af luksus smørrebrød på deres menukort, som enten kan nydes på restauranten eller bestilles som take away.

 

Me and Jake - festkjoler

Sokkelund cafe og restaurant

Sokkelund Café & Brasserie er at finde på Smallegade på Frederiksberg, og på denne café finder du en ægte pariserstemning med et menukort spækket med franske lækkerier.

Me and Jake - festkjoler

Promenaden →

Promenaden er en klassisk  perle fra 1932, som ligger midt på Frederiksberg Allé. Promenaden favner både en hurtig kop kaffe, et frokostkort fyldt med skønt smørrebrød og et aftenkort med et udvalg af danske og franske klassikere, en teatermenu til  teatergæster – og  gode vine samt lækre drinks i baren.

Me and Jake - festkjoler

Krøgers Have →

Krøgers Have er en folkeinstitution der serverer klassisk dansk hjemmelavet mad fra bunden. Krøgers Have er beliggende i hjertet af Frederiksberg, tæt på Zoo, Frederiksberg Slots have, Storm P Museumet og Søndermarken.

Som take-away

Du har også mulighed for at få din smørrebrød som take- away eller leveret v. døren

Me and Jake - festkjoler

Mad & Kaffe

Når du skal nyde dit smørrebrød på Frederiksberg, så kan det ofte være på farten, fordi frokostpausen også skal bruges på at løbe andre ærinder. Her er det perfekt at kunne gribe et lækkert stykke smørrebrød fra Mad & Kaffe på Frederiksberg og nyde det senere eller på farten.

 

Me and Jake - festkjoler

Frederiksberg Smørrebrød

Serverer klassisk dansk højtbelagt smørrebrød på Frederiksberg. Deres højtbelagte byder på meget forskelligt, så man vil med sikkerhed finde et stykke, der smager en.  Kan anbefales til frokost om det er med venner, familie eller på kontoret.

 

Me and Jake - festkjoler

Smurt 

Bag SMURT står det dynamiske makkerpar, Signe og Aysha. De har en mission om at lave frisksmurt smørrebrød med en eksplosion af smag og farver, der tager det gamle håndværk til nye og moderne højder.

Søger du steder i et bestemt område?

På Frederiksberg ligger der 9 hovedgader som hver især har et særpræg og karakter når det kommer til mad og drikke.

Allégade | Pile Allé

- Boheme gaden

Gammel Kongevej

- Hovedgaden

Falkoner Alle

- Baker Street

FRB.C

- Shopping

Frederiksberg Alle

- Kongens Vej

Godthåbsvej

- Lille Korsbæk

H.C. Ørsteds Vej

-Landsbygaden

Peter Bangs Vej

- Lokalt håndværk

Smallegade

- Kgl. porcelænsfabrik

Værnedamsvej

-Det lille Paris

Frederiksberg hovedgader

Mad og dryk til alle lejligheder

Mere inspiration til god mad og dryk.

Scendic Hotel vinbar Photo: WOCO

Vin og ølbarer →

Uanset om du er til vinens subtile nuancer eller øllets robuste smag, er vin- og ølbarer en skatkiste af kulturelle og kulinariske oplevelser. De er perfekte til at dele gode øjeblikke med venner, udforske nye smagsoplevelser og skabe minder, der varer livet ud.

Granola Photo: Viggo Lundberg

Cafe og morgenmad →

Men først kaffe. Denne sætning er kendt i hele verden. Hvis du leder efter et sted, hvor du kan forkæle dine smagsløg med en skøn cappuccino og en lækker kage, så er Frederiksberg det rigtige sted.

Ipsen og Co Photo: WOCO

God mad til alle budgetter på Frederiksberg →

På Frederiksberg kan du smage på hele verden og du finder steder på alle budgetter. Vi guider dig til nogle gode her. 

Restaurantguide

Søg i restauranter på Frederiksberg