Fotos:Mellanie Gandø og Daniel Rasmussen

Kreativ udfoldelse på Frederiksberg

Hvis du er på udkig efter muligheder for at udfolde din kreativitet, er der en række steder på Frederiksberg, hvor du kan deltage i forskellige kunstneriske aktiviteter.

Udforske dine kreative sider

Har du lyst til at være kreativ, alene eller sammen med andre og måske også uden at melde dig for en hel sæson på et aftenskolehold, så kan Frederiksberg byde på flere muligheder.

Me and Jake - festkjoler
Foto: Daniel Rasmussen

Creativespace →

Creativespace  – her kan du i lækre, lyse cafe omgivelser male dit eget keramiske mesterværk. Keramikken vælger du selv, du kaster dig ud i et væld af farver, maler mens du nyder en kop kaffe eller cacao, og derefter glaseres og brændes dit mesterværk, klar til at blive afhentet en uge senere. Alle fra 0 – 100 år kan deltage.

 

Me and Jake - festkjoler

Restart →

Navnet Restart signalerer at her er et sted til at genoplade i fred og ro med kunst. Hos Restart har du mulighed for at male på keramik, glas, lærred eller udforme din helt egen og unikke keramik fra bunden.

 

Me and Jake - festkjoler

Smykbar →

Vil du skabe et smukt armbånd, ørenringe eller en halskæde – så er der alle ingredienserne her. Skal der holdes fødselsdag, polterabend, teambuilding eller blot hygge – så kan også små og større grupper få plads

 

Me and Jake - festkjoler

Børnemuseet →

Børnemuseet er et samlingssted for børnefamilier, der søger nørvær, hyggelige stunder og kreative oplevelser sammen. Især de 3-12-årige nyder stedet, men barnlige sjæle i alle aldre er velkomne. Her kan du prøve kreative værksteder, deltage i kurser, holde børnefødselsdage eller blot få en god kop kaffe i cup-cake cafeen.

 

Flere ting at udforske på Frederiksberg

Find flere shopping oplevelser her eller gode bæredygtige aktiviteter på Frederiksberg. 

Soulland Photo:Martin Auchenberg

Fashion highlights →

”Frederiksberg-lækkert” eller ”Pariser-chikt”.  

På Frederiksberg er fashion highlights snarere, tidløst design end fast fashion. Her emmer de små butikker af udsøgte designs og kvalitetsvarer med personlig kant.

Michael Weihe | Foto: promotional foto

Dansk design →

De kongelige med den lange historie – og de nye i klassen

På Frederiksberg finder du eksklusive, håndlavede og fantastisk lækre produkter og design. Det må du bare opleve.

Frederiksberg Havel Photo:Daniel Rasmussen

De grønne oaser → 

En grøn oase af zen: Find din indre ro i hjertet af Frederiksberg

Frederiksberg er et af de mest rolige og afslappede områder i København. Her er der masser af parker, grønne områder og pladser – det er simpelthen det perfekte sted at sætte tempoet ned og nyde et øjebliks ro.

Vores favorit shoppinggader

Hvor skal du begynde? Der er rigtig mange måder at komme ind på Frederiksberg på. Bogstaveligt talt

Photo: Daniel Rasmussen

Gammel Kongevej →

– Hovedgaden på Frederiksberg

Gammel Kongevej er Danmarks længste sammenhængende handelsstrøg under åben himmel. Her handler du med ejeren og møder de lokale. Her finder man en lang perlerække af butikker, restauranter og cafeer, dør om dør, indlejret i de smukt ornamenterede huse.

Photo: 

Værnedamsvej →

– Det lille Paris

Hvis du kommer fra centrum, vil du helt sikkert dumpe ind på Værnedamsvej, også kendt som “Mini-Paris”. Og det er der en god grund til. Gaden er af det globale magasin Time Out blevet kåret som verdens femte mest cool gade i verden

Godthåbsvej →

– Lille Korsbæk

Godthåbsvej er opkaldt efter gården ”Store Godthåb” fra 1768, hvor selskabslokalet ’Stalden’ findes i dag. Handelsstrøget Godthåbsvej er kendt for, at det grønne og bæredygtighed sættes meget meget højt.

Falkoner Alle →

– Baker street

Langs den 1 km lange gade findes flere tele tech butikker, samt tøj, designbutikker og lækker chokolade m.m.. Her ligger også et af landets største shoppingcentre, FRB C.

Shopping guide

De bedste shopping oplevelser