© Foto: Camilla Winther, adobe

Teater

– en bred vifte at oplevelser

Frederiksberg har nogle af de bedste og mest besøgte teatre i Danmark og variationen i forstillingerne er stor.

Teatre på Frederiksberg

Teatre på Frederiksberg er blandt de mest kendte i Danmark.

Betty Nansen Teatret og Edison→

Et rigtigt skuespilteater

Her finder du et bredt og varieret udvalg af forestillinger at vælge imellem for enhver, der er afhængig af godt teater, eller som er i fare for at blive det. Der er klassikere, vi kender, og klassikere, som vi ikke har set dem før. 

På Betty Nansen Teatret får man betagende teateroplevelser i højeste internationale kvalitet. Teatret har en stolt tradition og høje ambitioner for scenekunsten fremadrettet. Her er dygtige skuespillere det vigtigste råstof, og kunsten på scenen er og bliver det afgørende. Teatret fortsætter med at udvikle og værne om kvaliteten, mangfoldigheden og den nærhed og det samvær, der er ganske unikt for teatret som kunstart. Originalt og omskifteligt – kunstenerisk ledelse; Elisa Kragerup.

Riddersalen →

Fokus på børn og familier

Frederiksberg Kommunes lille storbyteater – Teatret Riddersalen – producerer og spiller forestillinger hvor nutiden tager fortiden ved hånden med humor, dybde og kant for børn (0-12 år) og familier.

Sproget, musikken og det visuelle er omdrejningspunkt for at styrke og bidrage til kvaliteten og forøgelsen af sproglig og åndelig udvikling, meddigtning, læring og fordybelse. Barren sættes højt i bestræbelserne på at ruste og inspirere det unge publikum til at se sammenhænge i livets mangfoldighed, forberede dem på det uforudsete, give dem en sund forståelse for natur og omgivelser, samt på det nørdede, anderledes, skæve og skrøbelige i tilværelsen.

Riddersalen ligger i en historisk bygning fra 1896. Efter at have været værtshus og varietéteater blev der i 1914 malet og istandsat, hvor blandt andet teatrets foyer fik det udseende, den stadig har i dag.

Aveny T →

Nyt dansk drama og samfundsaktuelle temaer

Aveny-T │Teateret på Frederiksberg Allé. Teater siden 1919. Teatret har en rig historie og har gået under mange forskellige navne, som fx CampX, Dr. Dantes Aveny og Frederiksberg Teater.

Aveny-T spiller i dag hovedsageligt et ungt repertoire, ny dansk dramatik og har mange gæstespil.

Det Ny Teater →

Store musicals med kunstnerisk og publikumsmæssig succes

Mellem Gammel Kongevej og Vesterbrogade tæt ved søerne ligger Det Ny teater. Det er opført i 1907 som smuk og imponerende ny klassicistisk stil. Teatret er ny restaureret i 1990’erne og repertoiret er store musicalforestillinger på internationale niveau, med stor publikumssucces. Teatret rummer 1000 pladser, og er dermed et af de største i Danmark. I kælderetagen findes Restaurant Teaterkælderen med plakater fra de store forestillinger gennem tiderne.

Udvalgte kommende teater forstillinger

Teatrene på Frederiksberg er blandt de mest kendte i Danmark.

Flere kulturelle og kreative ideer

Der findes megen skønhed på Frederiksberg som har fået lov til at folde sig ud i tidens løb. Gå på opdagelse.

En lokal anbefaler en tur på Frederiksberg →

For kunst og kulturelskeren

En lokal frederiksberger guider en tur i sit hood. Turen indeholder kunst, teater, gåture og dejlig mad.

Dansk design →

De kongelige med den lange historie og de nye i klassen

På Frederiksberg finder du eksklusive, håndlavede og fantastisk lækre produkter og design. Det må du bare opleve. 

Spillesteder og musik →

Koncert og musik på Frederiksberg

På Frederiksberg vil musik altid være en vigtig del af kulturlivet. Bliv inspireret og find de bedste steder.