Formel B

Adresse: Vesterbrogade 182, 1800 Frederiksberg C

Telefon: 33 25 10 66

Hjemmeside:  www.formelfamily.dk/formelb

Email: mail@formelb.dk

Åbningstider
Man – lør: 17:30 – 00:00
Søndag: Lukket

Formel B – en gourmetrestaurant

Frederiksberg har selvfølgelig også sin egen Michelin-restaurant. Går du en tur op ad Vesterbrogade, finder du Formel B. I næsten to årtier har restauranten været en af de gastronomiske grundpiller på den danske restaurantscene. Mandag til lørdag byder restauranten gæsterne på en fantastisk menu med fem eller syv retter. Som på enhver anden gourmetrestaurant er retterne ikke kun fantastisk lækre, men også smukt dekoreret med flotte detaljer, så du bliver glad i både munden og øjnene.

Deres udgangspunkt er at præsentere en fri restaurant, fri af regler, dogmer og faste menuer. Den fastlåste menu som kendetegner så mange danske gourmetrestauranter er afløst af et stort menukort bestående af ca. 20 retter der løbende udskiftes i takt med sæsonen og humøret i køkkenet.

I separate selskabslokale er atmosfæren, hyggen og komforten i top, og alt er pakket ind i dansk design. Når venner, familie eller forretning skal have en rigtig god aften, er formel B’s selskabslokale den perfekte ramme.

Køkkenets fokus er først og fremmest på kvaliteten af den enkelte råvare.

Formel B arbejder i øjenhøjde med deres leverandører, som hovedsageligt er små danske producenter med respekt for bæredygtighed og naturen.

Menukort er dynamisk med omkring 20 småretter, som er løbende udskifter i takt med sæsonen og humøret i køkkenet. Derudover tilbydes vores 5-retters formel B menu, som er et perfekt match til mindre selskaber.

Kærlighed for vin

Fra de naturlige usvovlede til de store klassiske. Formel B har besøgt de fleste af deres vinproducenter gennem flere år, og har et personligt forhold til dem og deres vine. Det er en stor glæde, som de gerne vil dele med så mange som muligt. Derfor er det deres mål at tilbyde et af byens prismæssigt mest imødekommende vinkort med vinene fra Bourgogne i fokus.

Søg videre