Cork

Adresse: Henrik Steffens Vej 2, 1866 Frederiksberg

Telefon: 51 81 99 92

Hjemmeside:  www.corkvinbar.dk

Email: info@corkvinbar.dk

Åbningstider
mandag –onsdag: 16.00 – 23.00
torsdag: 16.00 – 24.00
fredag – lørdag 14.00 – 01.00
søndag: lukket

Velkommen til Cork vinbar

Et vandhul for venner og vin-elskere, beliggende på Henrik Steffens Vej nr. 2.
Hos os er alle velkomne, uanset om du er amatør eller connoisseur; om du kigger på etiketter eller på årgange. Hele vinkortet er udstillet på vores cork-væg, så du kan gå på opdagelse og finde netop dén flaske der tiltaler dig – vi bestræber os på altid at have noget for enhver smag!

Om os

Cork er startet af Martin og Christian der begge har en stort hjerte for god mad, vellavet vin og hyggeligt selskab – denne passion deles heldigvis af Francesco, Jonathan, Sophie, Oskar, Nora & Jamie og alle vores mange gæster som dagligt kigger ind på CORK.

Vin & mad

Vores vine dækker både traditionelle, moderne og mere ”funkystilarter. Fællesnævneren er dog, at de alle er lavet af vinbønder der selv har fået jord uder neglene i processen. Vi udvælger de flasker vi selv kan stå indenfor, og som vi synes repræsenterer et ærligt og kompetent håndværk – og så tilbyder vi altid mindst 30 af dem på glas.

Vi serverer oste og charcuteri fra små lokale mejerier og slagterier, og østers hvis de er i sæsonen, som vi nøje udvælger til at matche de vine vi har på kortet lige nu.

Søg videre