Frederiksberg Smørrebrød

Adresse: Frederiksberg Allé 58, 1820 Frederiksberg C

Telefon: 31 54 05 20

Hjemmeside:  www.frederiksbergsmoerrebroed.dk

Email: mail@frederiksbergsmoerrebroed.dk

Åbningstider
Man – lør: 10:30 – 18:00
Søndag: 10:30-16:00

Smørrebrød Frederiksberg

Smørrebrød i Danmark har altid været meget populært. Det er en klassiker og vi ynder at spise den til alle vores højtider og helligedage, om det er jul, påske eller bare en weekend i sommerhuset, så finder smørrebrødet sin vej ind på danskernes tallerkener. Men det er ikke kun i Danmark at spisen er blevet populær. Når turister besøger Danmark valgfarter de ofte til den nærmeste smørrebrødsrestaurant, og det bedste findes måske i den lille by i byen nemlig – smørrebrød på Frederiksberg.

Spis smørrebrød på Frederiksberg

Nede ad smukke Frederiksberg Allé finder man, hvad vi selv mener, er den bedste smørrebrød på Frederiksberg, nemlig vores take away restaurant – Frederiksberg Smørrebrød.

Hos os serverer vi klassisk dansk højtbelagt smørrebrød på Frederiksberg. Vores højtbelagte byder på mange forskellige, så man vil med sikkerhed finde et stykke, der smager en. Skal du smage vores smørrebrød på Frederiksberg, kan du eksempelvis hente mad fra os til frokost – vi er det perfekte bud på at nyde en god frokost med venner, familie, alene eller med en forretningsforbindelse. Bestil, afhent hos os og tag dit måltid med videre til Frederiksberg Have eller en anden hyggelig lokation.

Hvem er vi?

Vi er Frederiksberg Smørrebrød og vi vil servere det bedste smørrebrød på Frederiksberg og til resten af København. Hos os finder man god stemning og vellavet mad, hvor vi har kælet for smagen. Vi bruger kun ingredienser af høj kvalitet, der komplimenterer vores smørrebrød på Frederiksberg. Hos os går vi op i detaljen – det er lige fra menukortet til de håndpillede rejer. Vi sætter altid kvalitet først, og det kan smages i vores smørrebrød på Frederiksberg.

Find dit nye yndlingsspot for smørrebrød på Frederiksberg på Frederiksberg Allé nr. 58.

Søg videre