Viola Sky

Adresse:  Smallegade 43B, 2000 Frederiksberg

Telefon: 29 70 62 18
Email: kontakt@violasky.dk
Hjemmeside:  www.violasky.dk
Åbningstider
Tirsdag – Fredag: 12:00 – 5:30

Viola Sky er lingeri designet af en kvinde til kvinder

50-ernes lyserøde pinup-univers, feminin boheme livstil og fine støvede pastelfarver er en tilbagevendende inspirationskilde og signatur: Bløde højtaljerede trusser, matchende chemiser og lette underkjoler trækker referencer til 50-erne, mens hipsters og matchende bh-er med transparente elementer skaber et moderne look – som skabt til tidens gentlewoman.

Ifølge Sonja er lingeri omdrejningspunktet i enhver garderobe: “Lingeri fascinerer mig, fordi det er et vigtigt klædningsstykke, som man ikke umiddelbart ser. Det har stor betydning for, hvordan resten af dit tøj sidder og ikke mindst for, om du føler dig tilpas. Lingeri er det første, du tager på om morgenen, det stykke tøj, der sidder tættest mod din hud – og det stykke tøj, du eller en anden afklæder dig, inden du går i seng…”
Sonja Wolffbrandt Christensen skaber glamourøst luksuslingeri med fokus på god pasform og skønne farvesammensætninger, og som noget helt unikt kan det fine lingeri vaskes i maskinen.

Det betyder, at dit luksuslingeri ikke behøver at ende i skuffen til særlige lejligheder, men kan bruges hver eneste dag. Som Sonja siger: “Alle har brug for lidt luksus i hverdagen.”

Sans for silke

Sonja håndplukker selv de fine stoffer fra forskellige europæiske leverandører, og alle kollektioner bliver syet i Europa.

Det med kvaliteter og lækre materialer har hun altid haft særlig interesse for: Allerede som barn elskede hun at kigge i sin mors og bedstemødres kasser med stofrester og drømte om, hvilke kreationer de fine stoffer kunne blive til.

Som barnebarn af efterkrigstidens opfindsomme kvinder voksede hun op med den holdning, at hvis man drømte om noget, måtte man selv skabe det. Med denne filosofi i baghovedet faldt hun som 17-årig over en bog om lingeri og syede sit første sæt lingeri i smuk silkesatin. Silke kan stadig gøre hende helt ekstatisk…

Viola Sky er Luxury lingerie for every day wear – rigtig god fornøjelse med dit Viola Sky-lingeri.

Søg videre