Garodkin

Adresse: Gl. Kongevej 96, 1850 Frederiksberg C

Telefon: 26 25 63 73

Hjemmeside:  www.garodkin.com

Åbningstider
Mandag – fredag: 10:00 – 18:00
Lørdag: 10:00 – 15:00

Moderne gentlemans livsstilsbutik

Garodkin startede som skrædderi i 1942, og har lige siden ligget i hjertet af Frederiksberg. I februar 2019 flyttede vi til vores nye adresse, Gammel Kongevej 96 få km uden for Københavns centrum.

Garodkin er en moderne gentlemans livsstilsbutik, der fører et omhyggeligt håndplukket udvalg af de bedste herretøjsmærker fra hele verden. Hos Garodkin er vi drevet af passion og viden om smukt udformede produkter. Vi tilbyder en interessant blanding af skræddersyning, luksuriøst fritidstøj og sko, alt sammen kvalificeret til den kræsne herre, der søger moderne klassikere af højeste kvalitet.

Garodkin er dybt forankret i sartorial traditioner, og vi finder syditaliensk flair. Vi mener, at skrædderarbejde skal være blødt og let, men vi er ikke bange for at blande tingene sammen. Som fast troende i kunsten at klæde sig elegant, men aldrig kedeligt, ved vi, at en gentleman kan mestre både de sande klassikere og de moderne essentielle ting.

Vi rejser verden rundt med nysgerrighed og entusiasme for at finde små uafhængige specialister og håndværkere. Vores mål er at byde på et bredt udvalg af unikke produkter med originalt design, gennemtænkte detaljer og materialer og håndværk af højeste kvalitet.

Søg videre