Skræddersyet hudpleje

Elisabeth Gierus Skincare er en økologisk hudplejeserie, som er udviklet og produceret i Danmark. Kvinden bag mærket er kosmetolog og makeup artist Elisabeth Gierus, som har specialiseret sig i, hvad det er for naturlige ingredienser, der kan hjælpe os med at bevare en sund og smuk hud.

På baggrund af sine egne erfaringer med uren hud og senere hudkræft, har hun udviklet en skræddersyet hudplejeserie baseret på ren økologi. Alle produkter er nøje sammensat af udvalgte ingredienser i høj kvalitet, som er fri for parabener og andre skadelige tilsætningsstoffer.

Synlige resultater på kort tid

Uren hud, pigmentforandringer, eksem og hudkræft. Vejen til en sund og naturlig hud handler om at passe på den. Selv om huden er irriteret eller skadet, er det faktisk muligt at genopbygge den igen ved at følge et hudplejeprogram og vejledning i at bruge produkterne korrekt.

Når du bruger produkter fra Elisabeths Gierus Skincare, vil du hurtigt opleve en synlig forandring. Din hud begynder nemlig at skille sig af med alle de kemiske affaldsstoffer, som er aflejret i huden. Efter 2-4 uger med Elisabeth Gierus Skincare vil din hud vende tilbage til sin naturlige tilstand med fornyet glød

Elisabeth Gierus Skincare

Adresse: Gammel Kongevej 171 A, Frederiksberg C
Telefon: +45 40 18 00 14
Email: info@elisabethgierus.com
Hjemmeside:  www.elisabethgierus.com
Åbningstider
Mandage: 10-17
Tirsdage: Lukket
Onsdage: 10-17
Torsdage: 12-17.30
Fredag 10-17
Lørdag: Efter aftale

Søg videre