Mød mere end 4.000 fascinerende dyr i Københavns ZOO og rejs mellem kontinenter på kun én dag

Du kan også få churros ved chimpanserne, is af isbjørnene og frokost med en panda.Bliv fortrolig med de ikoniske kæmpepandaer, mens du spiser i det topmoderne Panda House. Oplev uforglemmelige nærmøder med isbjørne og se verden fra en girafs perspektiv. Oplev masser af dyrefakta og nyd et måltid fra vores store udvalg af madboder. ZOO er fyldt med udforskninger hver dag 365 dage om året. En verden at udforske venter.

Restauranter i Københavns Zoo

På Bistro Panpan kan du nyde franske retter med et asiatisk twist på Panda House. Hos Cakes & Dreams kan du nyde lækre kager. Spisehuset FOLK er en hyggelig og traditionel restaurant, der serverer klassisk, dansk mad som smørrebrød. Rundt omkring i Zoo er der snackboder og stande, hvor man kan købe varme og kolde drikke og is.

Arkitektur i Københavns Zoo

Dyrene er ikke de eneste, man kan undre sig over i zoologisk have. Zoo er også hjemsted for nogle arkitektoniske lækkerier, ikke mindst pandahabitatet designet af Bjarke Ingels Group, og elefanthuset, designet af Norman Foster. Arkitekturfans kan også nyde at se på Hippopotamus House, som åbnede i 2007 med vægge mønstret som en flodhests hud, og den arktiske ring, som giver dig mulighed for at se isbjørnene svømme under vand.

København ZOO

Tjek også de her attraktioner ud:

Cisternerne

Cisternerne

Søndermarken overfor Frederiksberg Slot Hjemmeside

Cisternerne er en kunsthal for samtidskunst med rumklang, høj luftfugtighed og drypsten. Forbered dig på en ganske sæ...

Læs mere