Familie aktivitet

Tag børnene med udenfor og oplev København fra et nyt perspektiv gennem leg, latter og samarbejde med en sjov skattejagt. Denne familie aktivitet tager jer med på eventyr gennem Frederiksbergs smukke parker, charmerende gader og skjulte legepladser, hvor børn kan lege og løbe frit. Få ledetrådene via smartphonen, løs opgaver og find svarene i byen (minimal skærmtid). Gåturen bliver til en interaktiv, sjov og lærerig leg, hvor hvert hjørne rummer en ledetråd, en historie eller en udfordring for jer.

Oplevelsen er pakket ind i en historie med den venlige alienpige Skyla som har brug for jeres hjælp. På denne skattejagt skal I finde de hemmelige byggeklodser til lykken for at skabe en lykkemaskot og gøre hendes hjemmeplanet Azoria også til et lykkeligere sted.

Ruten begynder ved Kejserinde Dagmars Plads ved Frederiksberg Centeret, er ca. 2,5 km og slutter ved Frederiksberg Runddel. Oplevelsen er sjov for både børn og voksne, fleksibel (I kan starte og pause, som I ønsker) og overkommelig (én pris for hele familien). Find mere info HER

Seek and See er en virksomhed med missionen at få flere børn væk fra skærm og går ud for at opleve mere sammen med familien og udforske byer, museer og slotte.

Skattejagt på Frederiksberg

Find flere events på Frederiksberg

aveny-t

aveny-t

Feb 21, 2024 - Feb 21, 2034Aveny TFrederiksberg Allé 102 Event Teater

Aveny-T skaber forestillinger af unge, om unge og til unge. Aveny-T skaber intense oplevelser i et n...

Læs mere