Loppetorv ved Frederiksberg Rådhus

Besøg på loppemarkeder er en unik oplevelse, der kombinerer det hyggelige med det uventede. Det er en fantastisk måde at tilbringe en weekend på, hvor man kan gå på skattejagt blandt fortidens skønheder, genbrugsguld og unikke fund. Frederiksberg loppetorv tilbyder netop denne charmerende atmosfære, hvor lokale og besøgende kan nyde jagten på skjulte skatte, mens de nyder det livlige fællesskab. Det er ikke kun en god ide for dem, der søger specifikke genstande, men også for dem, der ønsker at opleve den lokale kultur og møde nye mennesker. Med en blanding af nostalgi, bæredygtighed og fællesskabsfølelse er loppemarkeder det perfekte sted at skabe minder, mens man finder noget unikt.

Loppetorv på Frederiksberg – Lørdage

Hver lørdag fra kl. 9 til 15, fra den 6. april til den 19. oktober 2024, åbner Frederiksberg loppetorv sine porte for alle skattejægere. Vær dog opmærksom på, at loppetorvet holder en pause lørdag den 17. august 2024, da pladsen anvendes til Copenhagen Pride Parade.

Loppetorv på Frederiksberg – Søndage

I 2024 udvides loppemarkedet til også at omfatte søndage, som en del af et forsøg. Dette løber fra den 12. maj til den 30. juni, undtagen søndag den 9. juni, hvor der er Europa Parlamentsvalg.

Booking af Stadeplads

Frederiksbergborgere kan booke en stadeplads fra onsdag den 13. marts 2024 kl. 16.30 for sæsonen 2024. Booking åbner for alle fra onsdag den 3. april 2024.

Praktiske Oplysninger

For at tage hensyn til naboerne, må opstilling på stadepladserne ikke ske før kl. 8, og alle skal have ryddet op senest kl. 16. Det er ikke tilladt at parkere på rådhuspladsen, da dette område er udpeget som flugt- og brandvej.

Bemærk venligst, at der kan forekomme dage i løbet af sæsonen, hvor loppetorvet ikke kan afholdes på grund af andre arrangementer på Rådhuspladsen. Skulle dette ske, vil de berørte dage blive fjernet fra bookingsystemet, og stadeholdere vil blive informeret hurtigst muligt via digital post.

Loppetorv på Frederiksberg

Find flere events på Frederiksberg

aveny-t

aveny-t

Feb 21, 2024 - Feb 21, 2034Aveny TFrederiksberg Allé 102 Event Teater

Aveny-T skaber forestillinger af unge, om unge og til unge. Aveny-T skaber intense oplevelser i et n...

Læs mere