Dyk ned i fortællingen om “Probably the best beer in the world” på Home of Carlsberg, en enestående rejse, der bringer et særligt kapitel af dansk historie til live på en innovativ og medrivende måde.

På grænsen til Frederiksberg ligger Carlsberg byen. Der finder du “Home of Carlsberg” som er langt mere end et traditionelt museum. Det er en dynamisk attraktion, beliggende i hjertet af J.C. Jacobsens oprindelige bryggeri på Valby Bakke. Her udfoldes historien om Carlsberg-familien fra fortid til fremtid gennem en omfattende interaktiv udstilling, hvor besøgende kan se, lytte og smage på J.C. Jacobsens og hans families levende historie.

Men Home of Carlsberg er ikke kun for ølentusiaster eller museumsgængere. Denne kulturelle destination byder også på et historisk og beskyttet område, som inkluderer en restaurant og bar. Besøgende kan opleve hestestaldene med de imponerende bryggerheste, en imponerende flaskesamling, arkitektonisk betydningsfulde bygninger, ølsmagninger samt guidede ture i de historiske kældre, hvor gamle hemmeligheder og fortællinger bliver afsløret.

Home of Carlsberg

Tjek også de her attraktioner ud:

Cisternerne

Cisternerne

Søndermarken overfor Frederiksberg Slot Hjemmeside

Cisternerne er en kunsthal for samtidskunst med rumklang, høj luftfugtighed og drypsten. Forbered dig på en ganske sæ...

Læs mere