Frederiksberg dage er en årlig tilbagevendende byfest på Frederiksberg. Festen varer i 2 dage og er hyldest til lokalsamfundet, dets kultur og historie, hvor byens kvaliteter, mangfoldighed og særlige stemningen fejres.

Alle kan være med

Den tiltrækker både lokale beboere og besøgende fra omkringliggende områder.
Frederiksberg dage tilbyder et bredt udvalg af aktiviteter for alle aldre, hvilket gør det til en ideel begivenhed for både familier, vennegrupper og alle andre, der kan lide Frederiksberg og fest i gaden.

Kunst og kultur

Kunstnere, foreninger, forretningsdrivende og kulturinstitutioner viser, hvad de har at byde på og rykker ud på gader, i parker og på pladser eller åbner deres huse op og byder indenfor.
Eventen omfatter musikoptrædener fra forskellige genrer, kunstudstillinger, teaterforestillinger og workshops, samt markedspladsen med sjove bud fra de lokale butikker. Restauranter trækker ud på gaden eller byder indenfor med særlige tiltag. Besøgende kan nyde alt fra traditionelle danske retter til international gastronomi

For børnene

For børnene tilbydes der særlige aktiviteter såsom ansigtsmaling, spil og børneteater, der sikrer at de yngste også har en underholdende og lærerig oplevelse.
Alt i alt er Frederiksberg dage en fantastisk måde for hele lokalsamfundet at komme sammen og fejre byens unikke karakter og fællesskab – og gæster er mere end velkomne.

Se program her

FRBDAGE er organiseret af:

  • Frederiksberg Kommune i samarbejde med et stort netværk af kultur skabere, institutioner og virksomheder.

FRBdage

Find flere events på Frederiksberg

aveny-t

aveny-t

Feb 21, 2024 - Feb 21, 2034Aveny TFrederiksberg Allé 102 Event Teater

Aveny-T skaber forestillinger af unge, om unge og til unge. Aveny-T skaber intense oplevelser i et n...

Læs mere